Het leveling systeem zorgt ervoor dat de tegels vlak worden gelegd en het bevordert bovendien de efficiency bij het leggen. Door het leveling systeem van Attent Tegelwerken blijven de tegels tijdens het drogen goed op hun plaats en het verkleint de kans op oneffenheden

Keramische tegels zijn te onderhouden met R155, dit is een natuurlijke reiniging die ook uitermate geschikt is voor het schoonmaken van wandtegels. Dit product van Moeller is bij ons in de showroom verkrijgbaar.

Op moment van het uitleveren van uw materialen, kunt u voor levering per bank betalen of contant aan de chauffeur afrekenen, of uiteraard in de showroom pinnen.

Indien de tegels zijn besteld via Attent Tegelwerken, dan staan wij er altijd voor garant voor A-kwaliteit tegels, Voordat wij de tegels afleveren op locatie zijn altijd de pakbonnen op kleurnummer van artikel en de juiste maatvoering gecontroleerd.

Uiteraard kunnen altijd voorzien in een goed en passend advies. In onze showroom bent u van harte welkom om de talloze mogelijkheden van tegels te ontdekken. Daarnaast kunnen wij door de ruime ervaring die is opgebouwd met het verwerken van de tegels in badkamers, kantoren en andere leefruimtes ook exact aangeven wat wel en wat niet handig is om toe te passen. Samen komen we tot een doordacht en mooi resultaat.

Glasdeuren en inloopwanden kunnen tegenwoordig voorzien worden van Sealglas of Edelglas, dit is een behandeling wat in de fabriek gebeurd om zo het eventuele kalk aanzet te verminderen. Heeft u al een deur of wand waar dit niet op toegepast is, hebben wij in onze showroom een product van Sealskin wat u zelf in 5 stappen kunt toepassen.