Attent Tegelwerken

De perfecte combinatie van tegelverkoop en vakkundige plaatsing.

Attent Tegelwerken bestaat uit vakbekwame tegelzetters op het gebied van wand-,  vloertegels en natuursteen.
Door de ruim 25 jaar opgebouwde ervaring in het uitvoeren van de meest uiteenlopende tegelprojecten, kunnen wij een prachtig wand- of vloertegel project geheel naar wens ontwerpen en uitvoeren.

Toevallig al vloertegels besteld? geen probleem!

Wij komen de aangekochte tegels bekijken en geven vervolgens een vrijblijvend advies over de verwerkings mogelijkheden in de bestemde ruimte

De beste methodieken met de beste grondstoffen, vanzelfsprekend!

Tegelverwerking

Een vloer is niet zomaar een vloer.

Op het gebied van tegelverwerking ontwikkelt de markt zich snel. Momenteel plaatsen wij tegels veel d.m.v. de leveling-methode.

Het leveling systeem zorgt ervoor dat de tegels vlak worden gelegd en het bevordert bovendien de efficiency bij het leggen. Door het leveling systeem van Attent Tegelwerken blijven de tegels tijdens het drogen goed op hun plaats en het verkleint de kans op oneffenheden.

Milieu verantwoord ondernemen.

De lijmverwerking vind voornamelijk plaats middels het zogenaamde “greenbuilding concept” De nieuwe bouwfilosofie met een geringe milieubelasting, voor de gezondheid en het welzijn van de mens.

Als je bedenkt dat de wijze van luchtdoorlatendheid van de muren kunnen bijdragen aan een gezonder leefklimaat, dan zet je dat toch aan het denken…

Merken